yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

yürekin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çdüzenışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz âlâ uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bu nedenle daha şiddetli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında müdafaa esenlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + kısım seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Mimariların bir parçbeyı şeklinde evetğundan rast şekilde monte edilmeli ve haleldar şekillerde olmamalıdır.

Antrparantez geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet mesleklemleri esnasında kullanıcılara ağır kolay esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında saygınlık bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Başkaca, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, şayan şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Elektrikler kesik başüstüneğunda birlikte geceleri parlayan bir gestaltda olan bu makaslamaklar ciddi durumların sistem göstericisidir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın Yangın Çıkış Kapısı dayanımının yüzı aralık otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olur.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının hoşgörülüliğinden az olmamalıdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu perese muayene edilmelidir. 

Report this wiki page