Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı gün otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı mümkün.

Bu kapılar asliye olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin de sorunsuz çalıştığından emin olunmalıdır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya namuslu ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve yaraşıklı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Mono blok cisim gestaltsı ekip sistemi veya panik bar sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlamlanmaktadır.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cenahı keşik otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapısı camlı mümkün.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın intikalini mukannen bir dem aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan kapılardır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

üste, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında Yangın Kapısı yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page