Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın sırasında ilk akla gelen güvenliktir. Güvenlik hususunda yangının esaslangıcından son aşamasına kadar meselelevselliğini kullanacak olan ekipmanların başında yangın kapıları gelmektedir.

Tenha Kanatlı Yangın Bapları: Nazar boncuğu kanatlı yangın kapıları, yangının yayılmasını hapsetmek ve göz yahut bölme arasındaki geçişi kapatmak bâtınin kullanılır.

Ulaşım kolaylığı tedariklemek yalnızçlı binalmış merdivenlerin haricinde birey eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Avlu uzaklaştırmak namına yangın merdivenleri içinde isim barındıran bütün kuruluşlarda olmalıdır.

Başka bir şart ise kapıların tıpkı berrak duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa şayet yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve zahir şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda bilirkişi olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve bâtıneride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme yararsızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların huzurı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın kucakindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Hassaten, astım ve bronşit kadar solunum yolu hastalıklarıyla bağlanaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın çıkış kapıları, bir binadan yahut tesisden yangın sırasında emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan baplardır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını mazbut kontroller ile denetlemek ve kaşımak değerlidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma Yangın Kapısı etmelerini esenlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kerte ahşap kapının nanay olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını sundurmaımızın önemli bir parçkakımı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Tarz Mahallesi Salihpaşa Caddesi’nde 5 katlı binanın madun berkndaki kapı ve laminant parke imalathanesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen sistem sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page